Morgonfika

Idag får det bli en kort blogg om en bra dag som började med morgonfika med Kuratorskonventets presidium på Norrlands nation. Ett gott tillfäller för presidium emellan att skvallra och prata om vad som händer. Billig och bra frukost icke att förglömma. Dessutom lyckades vi komma på några viktiga saker att arbeta med, samt att de flesta av oss var sena med att boka in oss på reccegasquen. Efter fikat blev det kårhuset Ubbo nästa. Väl där blev det lite tid för återrapportering i presidiet om alla möten man sprungit på innan det var dags för Daniel att springa mot kvalitetskommittén. Sedan blev det möte om Uppsalastudenternas dag, en genomgång av kårbudgeten en extra gång, skrivande av en debattartikel om kårobligatoriet. När jag skriver detta är det redan torsdag kväll och jag är extremt sömning efter en lång dag och en lång stunds skrivande av mångt och mycket, så det vore dumt att somna vid datorn. Därmed blir det inte mer än så här idag.

Blog Image