SFS, studieavgifter och livet

Nu var det åter dags att uppdatera bloggen. Tyvärr finns det inte så mycket tid för det som jag skulle vilja önska. Som många redan hört har jag nu påbörjat min överlämning för att bli ordförande för Sveriges förenade studentkårer den 1 juli. Det har inneburit hektiska veckor som har varit mycket spännande. Jag håller samtidigt på att avslutar diverse saker som avgående ordförande för Uppsala studentkår och det har lett till ett ganska pressat schema. Under veckorna som varit har jag varit runt och träffat diverse nyckelpersoner inom utbildningssfären. Jag och min vice ordförande Robin har bland annat träffat SULF, Teknikdelegationen, SUHF, TCO, TRIA, SACO Studentråd, CSN och HSV. Det har även inneburit en hearing om det nya kvalitetsbaserade resursfördelningssystemet på HSV.

Dessutom har vi lagt grunden för ett grymt bra arbete med SFS nya styrelse och lagt upp strategier för att ta kontroll över situationen på Almedalen. SFS har nu även startat en cause mot studieavgifter som ni som har Facebook verkligen borde skriva under på, ni finner den här!

Värt att notera är också att Högskoleverket har sågat studiesociala kommitténs förslag. Det kommer verkligen att bli en spännande höst!

För övrigt är jag nu också ett namn som nämns på Uppsala universitet.Avslutar också med lite tips för att få ordning på mejlboxen.