En liten värld och studentbostäder

I måndags så ringde p3 Nyheter när jag var på väg till Stockholm. Efter lite samtal om resurser och kvalitet så bestämdes det att en reporter skulle träffa mig på centralen. När hon dök upp visade det sig att hon kände igen mig från att på middagen för nya studenter på V-Dala nation 2001 ha suttit bredvid mig när vi började i Uppsala. Det är sannerligen en liten värld vi lever i. Det hela slutade i alla fall i det här inslaget. Notera även den vackra bilden som förföljer mig, det var en bild P3 tidigare i somras tog med en mobilkamera som de gärna fortsätter att använda. Suck.

Igår var annars en spännande dag, på 20 minuter ringde rapport, SvD och Svenska nyhetsbyrån. Från rapport blev det ett inslag i morgonsändningen om studentbostäder (se nedan), SvD intervjuade gällande bostäder och Svenska nyhetsbyrån ville ha en debattartikel från mig om resurser, det ökade antalet studenter och kvalitet. Spännande att media är bra på att leta upp en även när man själv är upptagen med att skriva styrelsehandlingar. Nyhetsbyråns debattartikel som går iväg till 30 tidningar imorgon blev kvällsarbetet. Dock först efter en träff med min efterträdare Kristina vid Uppsala studentkår, efter hemkomsten till Uppsala på kvällen. Bråda dagar minsann.