Debatterar mot Krantz imorgon bitti i TV4:s nyhetsmorgon

Studieavgifter är på agendan igen (läs min blogg  http://www.klasherman.com//?p=408 ). Sitter precis och mejlar på ett tåg hem från Lund och kommer att vara med i TV4:s morgonsoffa imorgon vs ansvarig minister Tobias Krantz (typ kl 06:45 antar jag).

Vill även citera Maria Noleryd från hennes blogg gällande detta:

”1 895 utländska studenter studerade 2005 i Danmark. Över hälften av dessa kom från Norden. Ungefär 900 kom från andra länder. Efter att avgifterna infördes sjönk antalet utländska studenter och detta tvingade lärosätena att satsa på särskilda strategier för att locka till sig nya studenter. Flera år efter att avgifterna infördes är nu antalet utländska studenter uppe på ungefär samma nivå som 2005. Men kan man tänka sig, studenterna är inte längre från Bangladesh, Pakistan, Indien eller Afrika. De kommer från, tja, mer välbärgade länder helt enkelt.”