Almedalen fortsätter

Igår var jag med i panelen på ett seminarium om forskning vid mindre lärosäten, som jag beskrev i mitt förra inlägg. Seminariet hölls på Högskolan på Gotland. Spännande att möta Tobias Krantz i en panel i hans nya roll hos Svenskt näringsliv, jag har ju tidigare debatterat mycket mot honom när han var högskole- och forskningsminister och jag var ordförande för SFS.

Förutom seminariet bjöd gårdagen på mycket intressant. Jag lyssnade t.ex. på när Sektor3 lanserade sin nya tidskrift om civilsamhällets ödesfrågor, Kurage. Det blev också glassmingel med Gröna studenter, skräckhistorier med Arkelsten & SpringtimePR, TCO mingel, SKTF-mingel med Fairtrade, Nikodemussamtal med Ohly i domkyrkan (intressantare än talet), Popvänstern samt träffar med politiker (bl.a. Mikael Damberg), studenter och rektorer.

Bilder tagna av Gustav Staf Rydén: