Obligatorium, kaffe och film…

I lördagens UNT skrev jag och mina två vice ordföranden Malena och Daniel om kårobligatoriet igen. Vi ser det som viktigt att lyfta fram dem som låter förnuft gå föra princip.  Som vi skriver:

Uppsala studentkår vill hylla Uppsalas riksdagsledamöter Cecilia Wikström (FP) och Lennart Hedquist (M), som är modiga nog att stå upp för studenternas rätt till inflytande över utbildningen och för studentnationernas bevarande!”

Annars kan jag tipsa om intressant läsning angående nickelinnehållet i olika kaffesorter kan man finna här. En rolig sak att reflektera över är halten koffein i olika märken. Det verkar som om det kan skilja en del.

I lördags har jag och några av mina bästa vänner roat oss med att spela in en reklamfilm riktad mot gymnasiet för teknat-utbildningarna vid Uppsala universitet. Det var väldigt roligt och en trevlig paus i kårarbetet. Jag och mina fyra vänner, som kallar oss Eb & the Riot Boys när vi spelar in film, är oerhört tighta när det gäller att arbeta tillsammans. Dessutom är vi alla perfektionister och gillar att ta saker till det yttersta. Senaste gången vi skulle spela in film innebar det över tio hästar och ett flygplan, denna gång blir det dock inte lika blodigt tack och lov. : ) Att arbeta med eldsjälar är fantastiskt stimulerande.

ERB.jpg

Eb & the Riot Boys