Almedalen dag 2, SFS tar plats!

Idag har jag debatterat samverkan och behovet av resurser för det för att säkerställa problemen med generationsväxling i kommuner och landsting. I debatten om staten och jobbkrisen där jag deltog med ett gäng riksdagsledamöter så var jag nöjd över att en stor del av debatten kom att handla om högre utbildning eftersom jag kunde lyfta vikten av ett långsiktigt tänkande gällande en bra högre utbildning för att lösa arbetsmarknadsproblemen. Förutom seminarier så har jag har fikat med en allianspolitiker i utbildningsutskottet, pratat med Krantz,minglat, träffat folk, druckit kaffe och mycket mer. Dessutom kuppade vi efter att ha frågat kåren Rindi och satte upp en banderoll mot studieavgifter i centrala Almedalen på kårhuset;

14695647

Vi och Saco studentråd har även skrivit en debattartikel om avgifterna i tisdagens UNT! Imorgon tar vi debatten 16:45 på Donners plats! Kom dit om du är på Almedalen!

Idag lyssnade vi även på Björklund, tyvärr kom det inte upp nåt om högre utbildning, tråkigt, speciellt när man har en ny minister.

Följ oss på min Twitter, t.ex. på sfs.se