Vikten av en välpackad portfölj

En redig portfölj eller väska med ett välplanerat innehåll är verkligen en livräddare under hektiska mötesveckor. Att packa väl är en väl värd förberedelse. Samtidigt gäller det att hitta ett välavvägt innehåll för att inte släpa på för mycket, speciellt för mig som är pendlare.

Det här har jag alltid med i min:

 • Pennor och papper
 • En bok
 • Halstabletter, smärtstillande och näsdukar
 • Linser och glasögon
 • Paraply
 • USB-sticka
 • USB-sladd
 • Hörlurar
 • Laddare till iPhone
 • En stor påse
 • En iPad (inklusive alla mina bilder, pdf:er, artiklar, arbetsdokument o.s.v. via Goodreader/Dropbox)
 • Externt tangent till iPad (för att skriva längre texter)
 • En penna till iPad för att anteckna för hand på möten
 • Visitkort
 • Handskar
 • Paraply

20111104-175340.jpg

Något jag missat?